Onze kracht

Erkend Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is een allround stucadoorsbedrijf waar u terecht kunt voor vele exclusieve vormen van wand- en plafondafwerking en waterdicht stucwerk, pleisterwerk, raapwerk, verbouw en nieuwbouw. Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is vooral gespecialiseerd in het aanbrengen van decoratieve wand- en plafondafwerkingen zoals beton ciré. Decoratief stucwerk geeft aan muren en plafonds – door de decoratieve spaantechniek – een bijzonder esthetische uitstraling, waardoor een verfijnde ambiance gecreëerd wordt. Decoratief stucwerk is zeer arbeidsintensief werk, waar ontelbare variaties in aangebracht kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, alles is mogelijk

Decoratief Stucwerk

stucadoor-stiens-decoratief-stucwerk

Decoratief Stucwerk

Voor het gemak scharen wij alle wandafwerking buiten de standaardproducten zoals sierpleisters onder deze noemer. Decoratief stucwerk is een zeer ruim begrip. Hierbij kunt u dus denken aan glans- c.q. marmerpleisters, diverse verftechnieken en andere trendy producten.

Lees verder

Beton Ciré

stucadoor-stiens-beton-cire

Beton Ciré

Beton Ciré komt van oorsprong uit Frankrijk, het wordt daar al langere tijd toegepast. In Nederland wordt dit unieke product steeds populairder. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het Beton Ciré.

Lees verder

Lijsten & Ornamenten

stucadoor-stiens-stuccen-lijsten-ornamenten

Lijsten & Ornamenten

De mooie lijsten en ornamenten uit een oud grachtenpand kent iedereen. Deze schitterende lijsten en ornamenten kunnen nu ook bij u thuis geplaatst worden na het stuccen. Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is gespecialiseerd in het plaatsen van sierlijsten en ornamenten.

Lees verder

Algemeen Stucwerk

stucadoor-stiens-stuccen-algemeen-stucwerk

Algemeen Stucwerk

Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur of een plafond is aangebracht. Dit wordt gedaan om de wand of een plafond bijvoorbeeld klaar te maken voor verder afwerking (behangen, sausen of tegelen).

Lees verder