Algemeen Stucwerk

Algemeen Stucwerk

stucadoor-peter-jansen-stiens-friesland-stuccen-algemeen-stucwerk

Naast algemeen stucwerk zoals onder andere pleisterwerk, raapwerk, waterdicht stucwerk, plafonds stucen, verbouw en nieuwbouw brengen wij ook diversen decoratieve wandafwerkingen aan. Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur of een plafond is aangebracht. Dit wordt gedaan om de wand of een plafond bijvoorbeeld klaar te maken voor verder afwerking (behangen, sausen, tegelen of het aanbrengen van decoratief stucwerk). Algemeen stucadoorswerk beperkt zich meestal tot het saus-, behang- of tegelklaar afwerken van wanden en/of plafonds. Ook worden wanden en/of plafonds op deze manier voorbereid op verdere verwerking door Stucadoorsbedrijf Peter Jansen. Daarbij moet u denken aan het aanbrengen van sierpleisters of bijvoorbeeld lijsten en ornamenten. Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is gespecialiseerd in het aanbrengen van algemeen stucwerk. Dit stucwerk leent zich ook uitstekend voor herstellen of restaureren van oude stuclagen of renovatiewerk. Laat u verrassen door de uiterst scherpe tarieven voor algemeen stucwerk van Stucadoorsbedrijf Peter Jansen en vraag hier een offerte aan.

Tegenwoordig is het geen enkel probleem meer om stucwerk te gebruiken in vochtige ruimtes. Speciaal voor toepassingen in vochtige ruimtes en bijvoorbeeld ook buiten is er waterdicht stucwerk. Ook dit is in vele kleuren verkrijgbaar. Het grote voordeel van dit stucwerk is dat het niet schimmelt. Daardoor is het uitermate geschikt voor badkamers en zwembaden. U ziet hieronder een badkamer die door Stucadoorsbedrijf Peter Jansen is gestuukt.

stucadoor-peter-jansen-stiens-friesland-badkamer-stucwerk

Daarnaast is stucwerk in oneindig veel kleuren op te brengen. Dit stucwerk in kleur is door en door gekleurd. Het voordeel hiervan is dat kleine beschadigingen hierdoor niet opvallen en dus niet de hele wand opnieuw gestuuct hoeft te worden bij een kleine beschadiging. U hoeft dus niet bang te zijn dat als u een kast verschuift en de muur raakt er opeens witte strepen in uw stucwerk zitten. Naast het aanbrengen van stucwerk op de traditionele manier kunnen wij het stucwerk ook machinaal aanbrengen met een gipsspuit. Dit is afhankelijk van de ondergrond en natuurlijk de wens van de klant.

Kijk voor voorbeelden op onze Algemeen Stucwerk fotopagina