Decoratief Stucwerk

Decoratief Stucwerk

stucadoor-stiens-decoratief-750x450
Voor het gemak scharen wij alle wandafwerking buiten de standaardproducten zoals sierpleisters onder deze noemer. Decoratief stucwerk is een zeer ruim begrip. Hierbij kunt u dus denken aan glans- c.q. marmerpleisters, diverse verftechnieken (bijv. met een spons, zeem, roller of spaan) en andere trendy producten.

Spachtelpleister

Spachtelpleisters, ook wel spachtelputz genoemd, worden binnen toegepast als hoogwaardige, decoratieve pleisters met een egale en volle korrelstructuur en zijn gelijk op kleur. U kunt ook kiezen voor Premium Spachtelpleisters, deze hebben een rustiger en regelmatiger korrelig oppervlak.

Raffaello

Raffaello stucwerk is een decoratief stucwerk, ook bekend als marmerstuc of Italiaans stucmarmer. Raffaello stukwerk heeft buitengewone kenmerken, dat doet denken aan de schoonheid en de charme van klassiek Italiaanse marmer, met een gladde, gepolijste of natuurlijke afwerking. De dikte van deze laag bedraagt ongeveer 1 milimeter. Een vereiste voor Raffaello is dan ook een uiterst vlak gestuucte ondergrond. Raffaello stucwerk creëert een rijke en elegante uitstraling in elk interieur. Raffaello stucwerk geeft het gevoel van een klassieke stijl en komt het best tot zijn recht in high-end residentiële interieurs, hotels, historische gebouwen en boetieks.

Raffaello stucwerk is verkrijgbaar in een unieke waaier van kleuren:

stucadoor-peter-jansen-stiens-friesland-raffaello-sierstucwerk

- warme tinten, zorgen voor een gevoel van comfort in klassieke en traditionele interieurs
- coole tinten, die het beste tot hun recht komen in moderne interieurs,
- sterke en dynamische kleuren, die karakter geven aan elk interieur.

Deze pleister wordt op een gladde ondergrond aangebracht in 3 lagen, waarbij de 3e laag m.b.v. een speciale spaan wordt gepolijst.

Stucadoorsbedrijf Peter Jansen gebruikt voor decoratief stucwerk de kwaliteitsproducten van Oikos. U kunt hier de brochure van Oikos inkijken. Dit geeft een goed voorbeeld van de mogelijkheden van Raffaello stucwerk. Ook kunt hier de kleuren vinden waarin Raffaello opgebracht kan worden.

Kijk voor voorbeelden van ons werk op de Decoratief Stucwerk fotopagina