Over ons

Erkend Stucadoorsbedrijf Peter Jansen

stucadoor-peter-jansen-stiens-friesland_over-ons

stucadoor-stiens-stienser-omroeper_Pag1Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.
stucadoor-stiens-help-mijn-man-is-klusser-rtl4
Wij hebben meegewerkt aan het klus programma Help mij man is klusser van RTL4.
Welkom bij Stucadoorsbedrijf Peter Jansen, de stucadoor in Stiens en Friesland voor kwalitatief hoogwaardige wand- en plafondafwerking. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan: waterdicht stucwerk (bijvoorbeeld voor badkamers, zwembaden en buitenmuren), pleisterwerk, raapwerk, verbouw en nieuwbouw. Daarnaast brengen wij ook diversen decoratieve wand- plafondafwerkingen aan.

Ervaren, vakbekwaam, gedreven, professioneel en flexibel. Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk. Dat is wat Stucadoorsbedrijf Peter Jansen u kan bieden. Met de juiste materialen, meer dan 20 jaar ervaring en bewezen vakkundigheid, leveren wij eersteklas stucwerk.

Erkend Stucadoorsbedrijf Peter Jansen in de media

Wij hebben o.a. meegewerkt aan het RTL4 programma Help mijn man is klusser, maar ook in andere media wordt voldoende aandacht geschonken aan de kwaliteit van ons werk. Hier onder ziet u een artikel uit de Stienser Omroeper. Als u op de pagina klikt kunt u het artikel lezen.

Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten van onderstaande firma's

stucadoor-stiens-decostuc_WEB170
stucadoor-stiens-strikolith_WEB170
stucadoor-stiens-stucgoed_WEB150
stucadoor-stiens-knauf_WEB170
stucadoor-stiens-beal_WEB370
stucadoor-peter-jansen-stiens-friesland-logo-oikos

Onze kracht

1

Decoratief stucwerk

Voor het gemak scharen wij alle wandafwerking buiten de standaardproducten zoals sierpleisters onder deze noemer. Decoratief stucwerk is een zeer ruim begrip. Hierbij kunt u dus denken aan glans- c.q. marmerpleisters, diverse verftechnieken (bijv. met een spons, zeem, roller of spaan) en andere trendy producten. . . .

Lees verder
2

Beton Ciré

Beton Ciré komt van oorsprong uit Frankrijk, het wordt daar al langere tijd toegepast. In Nederland wordt dit unieke product steeds populairder. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc. . . .

Lees verder
3

Lijsten & Ornamenten

Stucwerk sierlijsten zijn bijvoorbeeld decoratieve lijsten langs het plafond of patronen op het plafond zelf. Die lijsten kunnen allemaal van stucwerk gemaakt worden, zodat ze op dezelfde manier bewerkt kunnen worden als de rest van de kamer. Ook een lambriseringslijst om uw wand in twee. . . .

Lees verder
4

Algemeen stucwerk

Naast algemeen stucwerk zoals onder andere pleisterwerk, raapwerk, waterdicht stucwerk, plafonds stucen, verbouw en nieuwbouw brengen wij ook diversen decoratieve wandafwerkingen aan. Stucwerk is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur. . . .

Lees verder